tisdag 19 oktober 2010

Dags för en underbar låt och video!

4 kommentarer:

  1. Hallå PR-kvinnan. Jag har ju mer elr mindre slutat blogga senaste året trots att kärleken är längre bort än snön, twittrar ist lite för att jag måste visst klottra av mig någonstans. Läste lite snabbt och det jag tänker direkt är att tappa 1kg fett i veckan är sjukt svårt om inte omöjligt. Varför sådan brådska? Vet ju inte hur du ser ut nu men om du bestämde dig för att bränna fett ist för att tappa kilon så kanske 5kg räcker tills du är nöjd elr 15 men då först till julafton 2011. Många/ de flesta som kämpar med fetma fokuserar för mycket på vikten. Fanns där bilder ?

    SvaraRadera
  2. Nu läste jag under fliken resultat. Det kan ju verka vara bra att du tappar kilon, går ner i cm här och där men om du inte tappar fett så kommer ju skillnaden endast vara att du blir mindre i omfång överallt men fortfarande lika fet procentuellt sett och förmodligen då ( Nästan )lika olycklig. Problemet med detta är då att du fortfarande är lika ohälsosam på insidan men tror att du är på den hälsosamt säkra sidan eftersom du då väger mindre och har mindre storlek i kläder. Skillanden blir då att när du va fet var du åtminstone medveten om din fetma och dess risker men när du väger mindre så kommer du kanske leva vidare och tro att nu är allt frid och fröjd också kommer kärlkramp mm smygande. Mitt råd skule vara att fokusera mera på din fett-% ist för vikt och cm.

    SvaraRadera
  3. Hej! Kul att du skriver men inte att du slutat blogga. Jag får ta och lägga till dig på twitter!

    Ang fett och fettprocent: Jag har ju inte gjort en bodpod-mätning men har tänkt att göra det eftersom det ju är den säkraste metoden för att mäta kroppsfett väl!?

    Jag använder ju ketos-stickor för att kolla att jag bränner fett, samt äter ketogent och styrketränar. Jag vet att när jag gick ner sist genom VLCD så hade min fettprocent minskat betydligt (vägde mig då på en sån där våg där man tar av sig strumporna, inte den säkraste metoden så klart).

    SvaraRadera