måndag 9 maj 2011

Uppgiven men tänker inte ge upp!

Idag skulle det ha blivit yoga men jag var alldeles för trött efter jobbet och fick avboka. Tror allergin har vaknat till liv igen, har inte tagit någon medicin på några dagar eftersom jag inte var säker på om den hjälpte. Men när jag nu kände den där tröttheten och ögonen var svullna så tror jag det kan vara så. Har tagit en tablett och ska lägga mig tidigt.

Inget kul känns det med kroppen. Har inte minskat någon storlek i kläder vad jag kan märka och jag känner mig rätt pluffsig. Kan ifs vara så att eftersom jag minskat lite i fett så är huden lite slappare. Men ser någon förändring gör jag inte och jag känner mig inte fast i kroppen. Ibland känns det bara som att jag får acceptera att jag ser ut som jag gör, att det inte går att ändra så mycket mer nu. Den där bilden jag har i huvudet av hur jag vill att min kropp ska se ut, kanske kan jag inte nå den. Det är inget onåbart ideal jag har där jag väger 55 kg och har 6-pack på magen ifs. Men ibland känns det bara som att jag nog inte riktigt kan göra mer än jag gör nu och fortsätta må bra och klara av annat, och om det då inte räcker - ja då får jag väl acceptera att jag har en kropp som tyvärr inte är helt fast och att det aldrig riktigt kommer vara så att man ser på mig att jag tränar mycket.

Eller så har jag bara en sån dag när allt känns lite motigt.

Over and out!

3 kommentarer:

  1. Men du har ju fått fina resultat! Fortsätt bara!

    SvaraRadera
  2. Jo jag är glad över att fettet tydligen minskar men 1 cm liksom haha, visst hälsosamt men inget som märks i kläder eller annat och kroppen känns inte mer bikiniredo heller. Men har mejlat Jimmie så vi får ta ett snack. Kanske mer cardio är en lösning.

    SvaraRadera