söndag 22 maj 2011

There´s no place like home

Ja idag var jag alltså ute och gick raskt i solen och det var helt underbart. Hade tänkt gå in på gymmet men är verkligen glad att jag gick ute istället! Inget slår att kunna gå ute och känna den varma vinden och solen mot huden.

Jag pratade både med min syster och min bror i telefon medan jag gick. Syrran ska få barn i oktober, brorsan har redan fått en fantastisk liten tös. Jag längtar hem så det gör ont när jag tänker på dessa små liv som jag vill vara nära. Men det är inte bara dem det är hela mitt sociala sammanhang där hemma. Närheten till alla viktiga som jag har där. Stockholm har tyvärr aldrig lyckats vinna mitt hjärta och jag har verkligen försökt! Jag kan se att det finns en massa underbart här (inte minst vacker natur, fina byggnader och stort kulturutbud) men tyvärr så är det inte och kommer aldrig bli HEMMA!

Jag tänkte idag på hur glad jag är att trots att det varit motigt, tungt och trist här många gånger så har jag kämpat på med träningen. Visst jag har inte nått exakt dit jag vill än men jag har inte suttit hemma och tyckt synd om mig själv och tröstätit heller. Det hade varit aslätt att lägga på sig en massa extrakilon och skaffat sig riktigt dåliga vanor under denna tid.  Istället har jag skaffat mig bra vanor och hållt kilona borta! Jag är verkligen genuint och uppriktigt stolt över mig själv för det!

Men just nu önskar jag mer än någonsin att jag kunde göra som Dorothy i Trollkarlen från Oz, bara slå ihop klackarna och vakna upp med ett jobb och ordnat liv hemma i min lägenhet i Malmö!



Favoritscen från älskade musikalen The Wizard of Oz!

2 kommentarer:

  1. Fan vad skönt att veta var man hör hemma. :)

    SvaraRadera
  2. Ja det är rätt fantastiskt, men det har ju krävts att jag varit därifrån en hel del för att jag skulle kunna fatta det! :)

    SvaraRadera