lördag 14 maj 2011

Njut av livet!

Nu längtar jag riktigt mycket efter yogan! Det är nästan en månad sen sist. Först var det något sen påsk sen har jag känt mig risig två måndagar i rad. Det är dumt för man utvecklas ju inte då. Samtidigt så har jag inte så mycket press på mig att utvecklas när jag gör yoga. Det är mer "här och nu" jag fokuserar till tusen och känner bara att jag lär mig det här samspelet mellan andning och rörelser för varje gång. Och precis varje gång efteråt känner jag mig lugn.


PÅ måndag ska det banne mig bli av!!

Idag körde jag bröst, triceps och axlar och jag tror faktiskt jag blivit starkare! Armhävningarna går lättare nu likaså triceps dipsen (och jag lovar att rumpan stannar nere under hela rörelsen haha). Skönt när man känner att man utvecklas. Träffade en vän i affären i morse och han kommenterade direkt: "du måste ha gått ner massor!" Jag tror jag träffade honom i februari senast så ja jag har nog blivit lite mer slimmad sen dess, känns gött. Man ser ju alltid det man vill ändra på och inte är nöjd med. Jag tycker typ aldrig min mage ser annorlunda ut, vill ha bort det där fettet men det tar tid.

Jag har varit sjuk två gånger och sen har jag slarvat lite i smb med min 35-årsdag och någon dag under påsken. Annars hade jag nog ått snabbare resultat säkert för Jimmies metod funkar verkligen, han vet vad han pysslar med. Jag snackade med honom och han sa att jag inte ska känna stress eftersom jag har fått ovanligt bra resultat och detta trots sjukdom och lite slarv! "Njut av livet Lina!" sa han "träna hårt och ta en dag i taget och försök planera så varje dag blir perfekt".

1 kommentar: